Aktuality

Aktuální trendy ekonomiky obhospodařování lesa
Aktuální trendy ekonomiky obhospodařování lesa

Charakteristika akce:

Cílem semináře je seznámení účastníků s problematikou možností a zkušeností zvyšování finanční výnosovosti a rentability obhospodařování lesních majetků z pohledu vlastníků i správců lesa. Druhým tématem je aktuální problematika objektivního hodnocení ekonomické stránky obhospodařování lesa, která se v provozu projevuje stále narůstajícím zájmem o lesní a ekonomické analýzy a účetní audity. Poslední okruh je tvořen aktuálními ekonomickými informacemi a zkušenostmi zástupců vybraných subjektů v lesním hospodářství a v dřevozpracujícím průmyslu.

Seminář je určen vlastníkům (či jejich zástupcům) a správcům všech typů lesních majetků: obecních, soukromých, církevních i státních. Dále pak osobám z lesních družstev, zájmových skupin a podnikatelských subjektů v lesnictví.

Představované informace pomohou k lepší orientaci v problematice i zástupcům samosprávy obcí a měst (dlouholetí i noví starostové, zastupitelé) a představitelům státní správy, kteří se všeobecně či odborně zajímají o problematiku lesního hospodářství a její ekonomiky.

Jednotliví přednášející jsou vybráni z okruhu nejerudovanějších odborníků a to jak po stránce teorie tak i praxe ekonomiky lesního hospodářství. Témata jejich příspěvků jsou zvolena tak, aby seminář přinesl účastníkům co největší informační hodnotu v dané problematice.

Akce je akreditována v systému agroporadenství MZe (poradci obdrží za účast 30 bodů) a probíhá akreditace u MV ČR. Účastníci obdrží tištěný sborník příspěvků s vlastním ISBN.

Pořádá: Česká lesnická společnost
Začátek akce: 24. 2. 2015 08:00
Konec akce: 24. 2. 2015 16:00
Kontaktní osoba: Ing. Josef Lenoch, Ph.D.
Kontaktní telefon: 777 974 605
Kontaktní e-mail: josef.lenoch@seznam.cz
Místo konání: Strojírenská 372, Žďár nad Sázavou

Pozvánka

(zdroj: http://www.cesles.cz)

<< Zpět na předchozí stránku

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.  Souhlasím